menu
Atelier z7+
Tekenles en schilderles Beeldende Vorming voor volwassenen.

De teken- en schilderlessen zijn onder begeleiding en gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke cursist met als doel het leren verbeelden op je eigen manier en niet het afbeelden. De cursisten leren goed kijken en krijgen les in schilder- en tekenvaardigheden zoals het mengen van kleuren en kleurenleer, lijnvoering, vormonderzoek, compositieopbouw, zeggingskracht en de textuur van het werk.

Er wordt gewerkt in diverse technieken en materialen o.a. acrylverf, diverse krijtsoorten, potloodmaterialen, inktsoorten en collage.

Elke cursusreeks heeft een eigen thema dat vaak verbonden is aan het werk van bekende kunstenaars (oude meesters en hedendaagse kunst). De cursusreeks kent een weldoordachte theoretische en didactische opbouw met als uiteindelijke doel een eigen werk dat geïnspireerd is op het thema en gemaakt is aan de hand van de technieken die deze cursusreeks centraal staan.

Door goed te kijken en vertrouwd te raken met diverse materialen gaan cursisten zich hierin vrijer voelen en ontstaat er prachtig oorspronkelijk werk.

Voor wie

Iedereen kan deelnemen aan deze cursus, beginners en gevorderden. 
U hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en open te staan voor dit nieuwe avontuur.
Een cursusgroep bestraat uit 7 personen. 

Kosten

De prijs van de cursus voor acht lessen van 2 uur inclusief professioneel materiaal is € 168,-.

Waar

De teken- en schilderlessen worden gegeven in het atelier van professioneel beeldend kunstenaar Pauline Nijenhuis te Zutphen (nabij Warnsveld, Vorden, Brummen, Dieren, Hengelo, Eefde, Ruurlo, Almen, Baak, Gorssel, Deventer en Lochem).

Adres: Bernard Lievegoedstraat 132, 7207 PX Zutphen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de cursus op de woensdagochtend, woensdagavond of de vrijdagochtend.
Mailadres: info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]paulinenijenhuis.com of telefoon 0575-574766.

 

Annulering en restitutie:
De volgende restitutieregels gelden indien u de aanmelding voor deelname aan een cursus of workshop wilt annuleren:

  • tot 4 weken voor aanvang van de cursus: restitutie van het volledige bedrag minus 15,- administratiekosten.
  • van 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 50% van het bedrag
  • na 2 weken voor aanvang van de cursus is helaas geen restitutie meer mogelijk.
  • Het is alleen na goed overleg vooraf mogelijk om bij annulering een plaatsvervanger mee te laten doen. Als er een plaatsvervanger voorhanden is. 

*Het auteursrecht op het lesmateriaal en de lesmethode berust bij mij, Pauline MM Nijenhuis. Het lesmateriaal en de lesmethode mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming geheel of gedeeltelijk openbaar gemaakt, verveelvoudigd en/of gebruikt worden op welke wijze dan ook.

Een greep uit de cursus najaar 2018