menu
Reviews cursisten

"Door al die lessen en oefeningen durf ik te doen en ben ik ermee bezig."

"De lessen beeldende vorming van Pauline Nijenhuis zijn voor mij een bron van inspiratie, steeds weer vanuit een andere creatieve invalshoek gebracht, motiverend en sensitief kijkend naar de aspiraties van de leerling. Zij neemt je respectvol aan de hand en brengt een vertaalslag van werken van andere kunstenaars om zelf ook het experiment aan te durven gaan."

"Met bijzonder enthousiasme, geduld en persoonlijke aandacht daagt Pauline een ieder uit zijn/haar mogelijkheden verder uit te buiten, grenzen te verleggen en nieuwe paden in te slaan."

"Altijd bijzonder. Voor wie wat verder komen wil ..."

"Het kijken naar werk van verschillende kunstenaars: de wijze waarop zij werkten, in een bepaalde tijd, was een stap om beter te begrijpen'. En dan het zelf doen: een spannend feest."

"Je geeft de lessen precies zoals wij ze graag willen zien met verschillende werkvormen en materialen en steeds een nieuwe uitdaging. Wij denken niet dit in een cursus bij iemand anders te kunnen vinden. Wij vinden jouw manier van werken prettig. Jouw onderwerpen vind ik soms moeilijk, bij deze cursus zag ik er bijvoorbeeld tegenop om weer mensen te moeten tekenen, maar uiteindelijk kan ik er altijd mee uit de voeten op mijn manier en blijkt het onderwerp een uitdaging te zijn. Ik vind je een goede docente die kijkt naar de mogelijkheden van je cursisten en ze stimuleert om het beste uit hunzelf te halen. Kortom de prijsverhoging vind ik jouw cursus zeker waard."

"De workshop Kleuren mengen was een echte eyeopener voor mij. Een prima balans tussen theorie en zelf kleuren mengen - met een toenemende moeilijkheidsgraad. En ik verheug me erop om de opgedane kennis in de praktijk te brengen in de interessante en leuke cursussen Beeldende vorming bij Pauline. Erica"

Aan het werk
Dans
Model
Stilleven